Skip to content

Junior Marketeer

Woerden, Utrecht, NetherlandsMarketing

Job description

Lijkt het je fantastisch om een impact te hebben op onze online zichtbaarheid? Ben je creatief en vind je het leuk om in een diverse rol te werken waar je te maken krijgt met alle aspecten van Marketing? Dan moedig ik je aan om snel verder te lezen.

Over FinDock

FinDock is een Salesforce ISV-partner die de toonaangevende oplossing voor betalingsbeheer levert op 's werelds nummer 1 CRM platform. Hoewel we Salesforce-klanten bedienen in bijna elke branche, ligt onze focus op de non-profitsector.

Bij FinDock werk je in een internationaal team van gepassioneerde mensen. Ons pand is uitgerust met leuke voorzieningen, zoals een game room en een vendingmachine voor heerlijke tussendoortjes. We vinden het erg belangrijk dat FinDockers in een prettige en veilige omgeving met passie aan het werk kunnen gaan. Waar hard wordt gewerkt, moet er ook ruimte zijn voor ontspanning en waardering. Zo vieren we onze successen graag samen als team. Als scale-up zijn we volop in beweging en er gebeurt veel; alle teamleden van FinDock dragen hieraan bij en elke stem telt.


Wat je gaat doen

Bij ons onderscheidt de rol van marketeer zich echt van het gebruikelijke. Je gaat namelijk aan de slag met alle aspecten van marketing. En weet je wat? Je zal je gaan richten op zowel de internationale als Nederlandse markt. Hoe gaaf is dat!

Je verantwoordelijkheden omvatten:

 • Websitebeheer: Onderhoud en update van de website om het verkeer te vergroten, de bounce rate te verminderen en de conversie te verhogen. Dit omvat onder andere het plaatsen van blogs en klantverhalen, het verbeteren van bestaande pagina's en het creëren van landingspagina's.
 • Presentaties: Ondersteun het Go-to-Market team bij het maken van presentaties. Je haalt input voor de inhoud op bij verschillende teamleden en weet dit om te zetten in een prachtige presentatie waarin de boodschap goed overgebracht wordt.
 • Content: dit is er in allerlei vormen, wat het ook zo leuk maakt! Of het nu gaat om een blog, een video, een social media post of een afbeelding, jij ondersteunt bij het bedenken, creëren en implementeren van verschillende soorten content op diverse platforms.
 • Partnermarketing: We werken nauw samen met Salesforce en onze partners. Dit betekent dat je niet alleen bezig bent met het marketen van klanten, maar ook verdiep jij je in partner marketing.

Wat krijgt een Findocker?

 • Onboarding: Je wordt hartelijk ontvangen door ons team en wordt gekoppeld aan een buddy. Daarnaast word je begeleid door ervaren collega's die je zullen helpen groeien in je rol en carrière.
 • Een marktconform salaris.
 • Een budget van €5.000 voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Flexibel werken, waarbij je 50% van de tijd zelf kunt bepalen waar je werkt, en de overige 50% breng je door in een gastvrije omgeving met de FinDock Posse op kantoor.
 • Je maakt deel uit van een Great Place To Work®:we blijven een stimulerende werkomgeving creëren waarin iedereen zich thuis voelt.
 • Leuke teamuitjes, gezamenlijke lunch en allerlei andere voorzieningen om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk gaat!

Job requirements

Wie zoeken wij?

 • Minimaal HBO werk/denkniveau en je hebt aantoonbare ervaring binnen de marketing is een pré.
 • Je vindt het leuk om data driven te werken.
 • Je bent proactief in het delen van jouw creatieve ideeën voor marketingcampagnes.
 • Sterk in schrijfvaardigheid en mondelinge communicatie in de Engelse taal.


Hebben we je interesse gewekt?

Klinkt dit als een geweldige kans om je carrière te starten of voort te zetten? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en je bij ons team aan te sluiten!

or